Igrači Boce Juniors do 32. titule došli u restoranu
Foto: EPA

Ludnica na ulicama Buenos Airesa

Igrači Boce Juniors do 32. titule došli u restoranu

Fudbaleri Boce Juniors su kolo prije kraja argentinskog šampionata osigurali titulu prvaka. Ovo je 32. titula prvaka Argentine za slavni klub, a do nje su igrači Boce došli, ni manje ni više nego za stolom uz zakusku i piće.

Naime, San Lorenzo je sa minimalnih 1:0 savladao ekipu Banfielda koja je jedina mogla ugroziti Bocu na prvom mjestu Primera Divisiona.

Banfield je poražen, pa će ekipa Boca Juniors zadnje kolo prvenstva dočekati uz nedostižnu prednost od šest bodova više od ove ekipe.

Fudbaleri Boca Juniorsa su, zajedno sa stručnim štabom, razvoj situacije pratili u restoranu, a nakon zadnjeg sudijskog zvižduka nastala je prava ludnica, kako među igračima, tako i na ulicama Buenos Airesa.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi