Igrači Borussije Dortmund navijaju za Bayern

U duelu protiv Real Madrida

Igrači Borussije Dortmund navijaju za Bayern

Nekoliko igrača aktuelnog prvaka Njemačke, Borussie Dortmund priznalo je da će u večerašnjem okršaju Bayerna i Reala, navijati za Bavarce.

Bavarci večeras dočekuju Madriđane i  uprkos velikom rivalstvu minhenske i dortmundske ekipe, igrači Borussjie ne kriju da bi voljeli vidjeti Bayern u finalu Lige prvaka.

"Navijat ću za Bayern. Ipak su oni njemačka ekipa i moramo ih podržati. Njihov prolaz dalje bi mogao pomoći i nama u narednim sezonama", rekao je Lukasz Piszczek.

Poljak, Robert Lewandowski je interesantnom izjavom podržao ekipu Bayerna.

"Ne želim gledati špansko finale. Mislim da Bayern zaslužuje prolaz i da će na kraju krajeva i proći u finale".

Veznjak dortmundske ekipe, Jakub Blaszczykowski se priključio svojim saigračima u pružanju podrške Bavarcima te je kazao: "Jako je bitno za njemački fudbal uopšte, da Bayern ostvari trijumf večeras i da u konačnici osvoji Ligu prvaka".

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.