Igrači CSKA bijesni zbog visine Husejinovićevih primanja

Bugari javljaju

Igrači CSKA bijesni zbog visine Husejinovićevih primanja

Prema pisanju bugarskih medija, samo je pitanje dana kada će biti ozvaničen transfer Saida Husejinovića u redove CSKA iz Sofije.

Ipak, kako pojedini mediji tvrde, ukoliko do transfera dođe Husejinoviću neće biti nimalo lako u novom klubu budući da se igrači CSKA iz Sofije nimalo ne slažu sa visinom njegove plate.

 

Naime, čelnici bugarskog kluba su nedavno predložili smanjenje plata svojim igračima što je u načelu prihvaćeno iako naravno nije naišlo na pretjerano oduševljenje igračkog kadra.

 

"Husejinović bi imao visoku platu za standarde bugarskog fudbala što bi u budućnosti moglo da proizvede sukobe u ekipi CSKA", navode bugarski mediji.

Nekadašnji igrač Slobode, Werdera i Kaiserslauterna bi u Sofiji navodno trebao zarađivati 250 hiljada eura godišnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.