Igrači FK Sarajevo nisu otputovali na pripreme u Sloveniju

Zbog neisplaćenih obaveza

Igrači FK Sarajevo nisu otputovali na pripreme u Sloveniju

M. Šljivak

Igrači FK Sarajevo odbili su putovati na pripreme u Sloveniju.

Iako je Bordo tim u jutarnjim satima trebao krenuti put Slovenije, gdje su trebali nastaviti pripreme za novu sezonu, autobus sa igračima bh. šampiona nije krenuo.

Fudbaleri ekipe sa Koševa, neslužbeno odbili su da uđu u autobus zbog neisplaćenih dugovanja, pa se trener Husref Musemić našao u velikim problemima.

Zvanične potvrde ove informacije nema, a neslužbeno FK Sarajevo navodno ima problema tehničke prirode zbog promjene vlasničke strukture pa zbog toga igračima nisu isplaćena dugovanja.

Bilo kako bilo, Bordo tim se iznenada našao u problemima, a iz kluba se nadaju da će danas sve biti riješeno i da će sutra igrači otputovati za Sloveniju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
HAHAHAHAHAHAHA !!!!! GDJE SU PARE OD MUJAKIĆA? NEMA IH JEDNOSTAVNO ŠATRO ZA DVA MILIONA MARAKA GA PRODALI A NEMAJU ZA PLATA IGRACIMA, KASNE IM PLATE DVA MJESECA SARAJEVO POLIGON ZA PRANJE VIJETNAMSKOG NOVCA A DVIJE GODINE ZA REDOM PO 4.MILIONA U MINUSU
2 25
Plavi21
dugujete 4 plate , bez obzira ko je vlasnik , KO VAMA DADE LICENCU ???? SAVEZE STIDI SE !
0 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi