Igrači gurali vozilo hitne pomoći, unutra golman ležao bez svijesti

Bizarna situacija na Kosovu

Igrači gurali vozilo hitne pomoći, unutra golman ležao bez svijesti

E. Škorić

Derbi kosovske Superlige odigrali su Gjilani i Ballkani, a meč je prekinut u samoj završnici nakon nemilih scena i velike tučnjave.

U 95. minuti Gjilani je došao do pogotka za 1:1 u derbiju kola, kada je golman Enea Koliqi zatresao mrežu gostiju.

Nakon toga nastao je opšti haos na tribinama, da bi potom domaći navijači utrčali u teren i napali golmana gostiju Stivija Frasherija. Tukli su ga dok je ležao bespomoćno na travi, a u jednom trenutku izgubio je svijest od silnih udaraca u glavu.

Kosovska policija naknadno je uhapsila huligana koji je mlatio golmana, pa bi on trebao odgovarati za svoje sramotne postupke.

[twitter]https://twitter.com/HYFPRW/status/1510671802942562317[/twitter]

Dan kasnije stiže i jedna bizarna priča sa spomenutog meča. Naime, golman Frasheri trebao je hitno da bude prevezen u bolnicu s vozilom hitne pomoći, ali kako je ono zapalo u blato, igrači su morali da ga guraju.

Blato je onemogućilo vozilu kretnju, pa su igrači bili prisiljeni da ga guraju kako bi izašao iz blata, nakon čega se zaputio prema bolnici, a nesretni golman unutra je neko vrijeme ležao bez svijesti.

Top Komentari

K79
onog što ga je udario nogo u glavu sudit za pokušaj ubistva ! muka cojku više od ovih idiota jbt
4 1
DamirT
Divljaci ko i komsije im Srbi
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi