Igrači Modriče u štrajku

Neizmirene obaveze

Igrači Modriče u štrajku

Fudbaleri Modriča Maksime već treći dan se nalaze u štrajku, tražeći od uprave ovog kluba da im što prije izmiri sva dugovanja u proteklom periodu.

Međutim, čelnici nekadašnjeg prvaka Bosne i Hercegovine novonastalu situaciju ne smatraju alarmantnom, te su uvjereni kako će se izlaz iz krize naći u narednih nekoliko dana.

"Mi se ne nalazimo u finansijskoj krizi i uvjeren sam da ćemo vrlo brzo naći rješenje. Pogrešno se stiče slika u medijima da su igrači u štrajku. Mi smo njima dužni decembarsku platu i nekoliko premija i to ćemo izmiriti čim bude potpisan novi ugovor sa generalnim sponzorom Rafinerijom nafte", rekao je predsjednik Modriče Milenko Grabovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti