Igrači Slobode ne smiju napustiti Tuzlu

Dobili jasne upute

Igrači Slobode ne smiju napustiti Tuzlu

Epidemija koronavirusa upalila je alarm i u tuzlanskoj Slobodi.

Od četvrtka su obustavljeni treninzi u ovom premijerligašu kako bi se zaštitili fudbaleri i ostali uposlenici, ali i podigla dodatno svijest o problemu s kojim se suočava svijet.

Svi igrači su dobili invidualan plan treninga koje je pripremio stručni štab, a zanimljivo, strogo im je naloženo i da ne napuštanju Tuzlu do daljnjeg.

Epidemiolozi smatraju kako bi broj zaraženih u predstojećem razdoblju mogao rasti zbog čega je proglašeno stanje prirodne i druge nesreće u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dosad je registrovano 27 slučaja zaraze.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi