Igrači Veleža treniraju dok uprava traži novi stučni štab

Ko će voditi Velež?

Igrači Veleža treniraju dok uprava traži novi stučni štab

Nogometaši Veleža danas su odradili prvi trening sa novim trenerom.

Podsjećamo da je otkaz na klupi Veleža nakon utakmice na Grbavici i poraza od Željezničara (2:1) dobio Dželaludin Muharemović.

S Muharemovićem je završen i angažman ostalih članova stručnog štaba, pa je današnji trening vodio Mustafa Taslidža, inače trener kadeta.

Rođene sada čeka hercegovački derbi protiv Širokog Brijega, no stvari po njih nisu najbolje trenutno. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Igrači su trenirali, a članovi uprave tek  trebaju da održe sastanak i da odluče šta i kako dalje. Svi oni kojima je stalo do Veleža željno iščekuju neke pozitivne vijesti iz Mostara.

Dodajmo ovome da je Velež trenutno u donjem dijelu tabele sa samo tri osvojena boda. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.