Igračima treba reći da se igra za golove

Trenera Veleža brine neefikasnost

Igračima treba reći da se igra za golove

Ekipa Veleža imala je svoje prilike na gostovanju na Bilinom Polju kod Čelika, ali su izabranici trenera Milomira Odovića ba kraju ipak poraženi sa 1:0.

"Prije svega, želim čestitati Čeliku na pobjedi. Domaćini i suđenje je bilo korektno i moja ekipa je čitavu utakmicu odigrala dobro, s tim da im neko treba reći da se fudbal igra za golove", kazao je nakon susreta u Zenici Odović.

"Imali smo i dobar posjed lopte, ali situacije koje smo morali iskoristiti nismo. S obzirom da nije bilo standardnih pet-šest igrača, vjerovatno je i to utjecalo da ovi igrači koji su se nalazili u šansama nisu imali dovoljno samopouzdanja. Ja ne znam da li mogu biti zadovoljan ili ne, igra solidna, ali me efikasnost zabrinjava", dodao je trener Rođenih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.