Ihtijarević: Ovaj nam trijumf mnogo znači

Sarajevo nadigralo Olimpik

Ihtijarević: Ovaj nam trijumf mnogo znači

Sarajevo je večeras u okviru 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine slavilo protiv gradskog rivala Olimpika (2:1), a strijelac jednog pogotka za bordo momčad bio je Faruk Ihtijarević, koji je nakon susreta za naš portal rekao da je najbitnije od svega to što je Sarajevo upisalo tri boda na svoj konto.

"Odigrali smo jednu važnu utakmicu gdje smo bili pod imperativom pobjede i na kraju smo zasluženo slavili. Drago mi je što sam ja postigao jedan pogodak, no želim istači da su od svega najbitniji bodovi", rekao je Ihtijarević za naš portal i dodao:

"Mnogo bolje smo otvorili susret i veoma brzo smo postigli dva pogotka da bi se zatim malo opustili i dozvolili Olimpiku da se u drugom dijelu "razmaše" i vrati u igru. Međutim, zasluženo smo slavili i samim tim se vratili u utrku za izlazak na evropsku scenu."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.