Ilić: Ispoštovali smo Gavrana

Ko priča istinu?

Ilić: Ispoštovali smo Gavrana

Adnan Beganović

Prije nekoliko dana u razgovoru za naš portal Boris Gavran, bivši trener GOŠK-a, kazao je kako se ne vraća u Gabelu jer, između ostalog, klub mu je ostao dužan određen financijska sredstva. 

"Dobre informacije imate. Neću ostati u GOŠK-u. Pravo da vam kažem nisam ni išao u Gabelu na razgovore jer ne želim ulaziti u novu priču dok se stara ne okonča. Tu mislim na finansije, klub mi je ostao dužan, nekoliko igrača je već otišlo tako da sebe ne vidim u tom projektu", rekao nam je Gavran.

Međutim, danas nas je kontaktirao direktor premijerligaša iz Gabele, Lujo Ilić, koji je demantirao navode sada već bivšeg trenera GOŠK-a.

"Sve što je Gavran rekao za vaš portal nije istina. Sve smo mu isplatili, međutim on je tražio nekakvu nagradu za ostanak, što uopšte prije potpisivanja ugovora nismo dogovorili. U krajnjem slučaju, mi nismo bili zadovoljni njegovim radom, jedva smo ostali u premijerligaškom društvu, a od svih izravnih konkurenata u borbi za opstanak poraženi smo na domaćem terenu. Prema tome, nije lijepo da se u javnost iznose neistine, jer može se steći pogrešan dojam o našem klubu", kazao nam je Ilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti