Iličević prešao u Hamburg

Iličević prešao u Hamburg

Vezni igrač hrvatske nogometne reprezentacije Ivo Iličević (24) napustio je Kaiserslautern i karijeru će nastaviti u redovima HSV-a.

Iličević je potpisao ugovor na četiri godine, u Hamburgu će imati godišnju plaću od 2.5 milijuna eura, dok će njegovom bivšem klubu pripasti četiri milijuna eura odštete.

Iličević će se u HSV-u pridružiti Mladenu Petriću, međutim još će neko vrijeme pričekati na debi u novom dresu jer mora odraditi kaznu od četiri utakmice neigranja koju je zaradio u posljednjem bundesligaškom kolu protiv Bayerna.

Hrvatski veznjak je u HSV stigao kao zamjena za Nizozemca Eljera Eliu koji je za deset milijuna eura preselio u Juventus. Iličevićev je rođen u Aschaffenburgu, a karijeru je započeo u lokalnoj Viktoriji. Potom je preselio u SV Darmstadt 98 iz kojeg je 2006. stigao u Bochum. Jednu sezonu je proveo na posudbi u SpVgg Greuther Fürthu, a u Kaiserslauternu je proveo posljednje dvije sezone upisavši 55 nastupa i 10 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti