Iliev: Fudbal je igra, a ne rat

Bugari krenuli za Sarajevo

Iliev: Fudbal je igra, a ne rat

Adnan Beganović

U okviru 2. pretkola Evropske Lige sutra će na Koševu revanš susret odigrati Sarajevo i Levski, čija ekspedicija je sa aerodroma u Sofiji krenula za naš glavni grad.

U taboru bugarske momčadi vlada dobro raspoloženje i svi su uvjereni da mogu sačuvati minimalnu prednost iz prvog susreta.

"Naš zadatak neće biti niti malo lagan jer Sarajevo igra dosta disciplinirano, a s obzirom na trenutni situaciju koja vlada u nekoliko posljednjih dana, sigurno nam neće biti jednostavno", rekao je predsjednik Levskog Ivo Tonev uoči polaska u Sarajevo.

"Međutim, vjerujem u naš tim, imamo dobre igrače i mislim da će se to u četvrtak i pokazati", dodao je Tonev, dok je trener Ilian Iliev izjavio:

"Raspoloženje je dobro. možemo igrati bolje nego u Sofiji, ali samo ako ćemo biti skoncentrisani od prvog do posljednjeg minuta. Želimo se usredotočiti na naš rad i sve što se događa van terena ne znaima nas. Fudbal je igra, a ne rat".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.