Iliev: Jedan gol sve riješava

Bugari samouvjereni uoči sutrašnje utakmice

Iliev: Jedan gol sve riješava

Danas je na stadionu "Asim Ferhatović Hase" na Koševu održana konferencija za medije bugarske ekipe Levski.

Trener Levskog Ilian Iliev samouvjereno je najavio pobjedu svojih izabranika i prolazak u treće pretkolo Evropske luge u sutrašnjem susretu sa Sarajevom.

"Napravićemo određene promjene u odnosu na prvu utakmicu u Sofiji. Nama je potreban samo jedan gol kako bi riješili sve dileme. Nemamo nikakvog razloga da se bojimo Sarajeva, jer smatram da smo mi veliki favoriti", kazao je Iliev i dodao:

"Otkrili smo sve vrline i mane Sarajeva u utakmici u Sofiji. Nema tajni, ničim nas ne mogu iznenaditi. Mi smo došli da prođemo dalje i to ćemo i napraviti", dodao je bugarski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije