Iliev: Milanovu je bolje ovdje nego u Werderu

"Husejinović je bio tamo i šta s desilo sa njim?"

Iliev: Milanovu je bolje ovdje nego u Werderu

Situacija oko transfera Saida Husejinovića u redove CSKA iz Sofije se sve više komplikuje.

Prema informacijma do kojih je došao naš portal, zagrebački Dinamo se uključio u utrku za napadača bordo momčadi, a poznavajući vještine Zdravka Mamića, Husejinović bi vrlo lako mogao završiti na Maksimiru.

 

Ipak, čini se kako ni Bugari neće tako lako odustati od Husejinovića te ga već smatraju svojim novim igračem.
 

"Bez nas ne bi bilo Stoichkova, Peneva, Kostadinova, Berbatova... Iz CSKA, Milanov bi otišao u neki od klubova iz liga petice za mnogo više novca. Za više od tri miliona eura", rekao je Iliev te se osvrnuo na Husejinovića.


"Werder traži Milanova? Pa oni su prije nekoliko godina uzeli za milion eura i našeg novog fudbalera Husejinovica, koji je tada bio najveći talenat Bosne i Hercegovine. I šta se desilo s njim? Igrao 10 utakmica za tri godine, pa se vratio u Bosnu. Zbog toga je bolje da Milanov dodje u CSKA, jer iz CSKA bi otišao u neki od klubova iz liga petice za mnogo više novca", zaključio je Iliev.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.