„Imamo tim za vrh tabele“

Denis Mujkić, golman Budućnosti

„Imamo tim za vrh tabele“

Budućnost iz Banovića i naredne sezone igrat će u Prvoj ligi FBiH nakon što je prvak Druge lige – skupina sjever, Mladost iz Malešića, odustao od ulaska u viši rang. 

Posljednja sezona Banovićanima mora biti dobra opomena kako se klub sa velikom tradicijom ne bi borio za opstanak i ispadao u rang gdje mu objektivno nije mjesto. Denis Mujkić, iskusni golman Budućnosti, smatra kako sadašnja ekipa ima kvalitet za vrh tabele.

„Iza nas su pripreme koje smo veoma dobro odradili. Odigrali smo niz prijateljskih utakmica, upisali sve pobjede i dva remija. Naša ekipa jača je za Jaranovića, Aljukića i golmana Lugavića, dok su nas napustili Mujić, Kavazović i Slomić. Smatram kako posjedujemo kvalitet dovoljan za vrh tabele“, kaže Denis Mujkić.

U prvom kolu nove sezone Banovićani igraju sa Orašjem i učinit će sve da formu iz pripremnog dijela prenesu i u takmičarski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.