Članica Upravnog odbora Ema Bukovica

"Imamo tri cilja - finansijska samostalnost, razvoj mladih igrača i efikasnost sportskog segmenta"

Na današnjoj konferenciji za novinare koju je organizovao FK Sarajevo medijima se između ostalog obratila i članica novog Upravnog odbora kluba Ema Bukovica. 

Ona je prije svega poručila da će nova Uprava biti mnogo transparentnija prema javnosti.

"Ovim putem se želimo obratiti navijačima direktno. Do mene je predsjednik UO Senad Jahić, a pored njega Senad Bilić, te generalni direktor kluba Sabrina Buljubašić. Uzeli smo ovo do sada vrijeme kako bi danas imali šta da kažemo, odnosno predstavimo plan aktivnosti. Prva je unapređenje strategije kluba, a primarna tri cilja su finansijska samostalnost, razvoj mladih igrača i unapređenje efikasnosti sportskog segmenta", kazala je Bukovica te dodala.

"U razgovoru sa predstavnicima navijača i ovoj analizi evidentno je da postoje kritike koje se odnose na netransparentnost rada kluba. Mi želim više transparentnosti, objavili smo konkurs za PR segment i možemo vam garantovati da će vam nova Uprava uvijek biti na raspolaganju".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti