Imamović: Postoji nekoliko ponuda, Vitez ima prednost

Defanzivac Viteza vaga ponude

Imamović: Postoji nekoliko ponuda, Vitez ima prednost

Stameni centralni defanzivac NK Vitez, Armin Imamović je odlično odigrao sezonu koja je iza nas te samim tim pridobio pažnju nekoliko premijerligaških klubova.

"Ugovor sa Vitezom je pri kraju. Postoji nekoliko ponuda klubova iz Premijer lige BiH, ali prednost dajem Vitezu. Tu sam već dvije godine, ekipa ima "kostur", odličnog trenera, sada ćemo igrati i na svom stadionu, zaista bi volio tu ostati" izjavio je za SportSport Imamović.

"Zadovoljan sam svojim i igrama kluba u prošloj sezoni, nadam se da će sljedeće sezone biti još bolje" dodao je na kraju razgovora Armin Imamović.

Iz Viteza navode da će u svakom slučaju sadašnjim igračima koji su zaslužili produženje ugovora, isti produžiti, a koji ne njih otpustiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.