Imao je hrabrosti: Van der Wiel se suprostavio Ibrahimoviću

Svađa u svlačionici PSG-a

Imao je hrabrosti: Van der Wiel se suprostavio Ibrahimoviću

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a proteklog vikenda ostvarili su ubjedljivu pobjedu na gostovanju protiv Troyesa (9:0).

Ovom pobjedom PSG je i teoretski osigurao odbranu naslova prvaka Francuske. U ovoj utakmici briljirao je Zlatan Ibrahimović koji je Troyesu čak četiri puta zatresao mrežu.

Ipak, nije bilo sve tako bajno u redovima PSG-a u ovoj utakmici. Naime, na poluvremenu je u svlačionici ove ekipe došlo do malog sukoba između Ibrahimovića i Van der Wiela, a deblji kraj izvukao je Holanđanin.

Ibrahimović je nakon prvog poluvremena bio ljut jer je promašio nekoliko odličnih prilika, te je dobacio nešto holandskom fudbaleru. Van der Wielu se to nije svidjelo i kratko je poručio Zlatanu: "J**i se".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kako pišu francuski mediji saigrači su spriječili daljni sukob, a Laurent Blanc je na startu drugog dijela odlučio da zamijeni Van der Wiela koji je odmah nakon toga napustio stadion i vratio se u Pariz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi