Immobile: Želim reći istinu zašto sam napustio Dortmund

Italijan se konačno oglasio

Immobile: Želim reći istinu zašto sam napustio Dortmund

Endin Čaušević

Italijanski reprezentativac Ciro Immobile ovog ljeta napustio je Torino i svoju karijeru nastavio je u dresu Lazija.

Prije nekoliko sezona Immobile je stigao kao veliko pojačanje u Borussiju Dortmund, ali je nakon samo jedne sezone otišao u Sevillu. Njemački mediji danas su prenijeli da se Immobileu nije sviđao život u Dortmundu, te da je to razlog njegovog odlaska. Ipak, italijanski napadač danas je odlučio demantovati ove navode.

"Dortmund? Mislim da moja sezona nije bila loša. Bilo je problema u svlačionici, to nije bio Dortmund kojeg sam ja poznavao. Žao mi je što je sve tako završilo jer znam da sam mogao još bolje. Laži su da mi se nije sviđao život tamo", rekao je Immobile.

Italijanski napadač se ni u Sevilli nije snašao baš najbolje, pa se na kraju odlučio vratiti u italijansku Seriju A. Međutim, Immobile tvrdi da je sretan u Laziju, te da je to za njega bio pravi potez jer se ponovo vratio u selekciju Italije.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi