Imperativ pobjede za Travničane

Brazilac Kasio danas u sastavu

Imperativ pobjede za Travničane

Nogometaši Travnika danas igraju možda i najvažniju utakmicu sezone - na Pirotu stiže ekipa Olimpica.

"Ta utakmica je za nas sigurno od velikog značaja jer se nalazimo u veoma teškoj situaciji. Ukoliko danas ne dođemo do pobjede, mislim da ćemo se tesko izvuci sa dna tabele."m rekao je Nermin Bašić, trener Travnika.

S obzirom na okolnosti mi u ovoj utakmici nemamo šta tražiti osim pobjede. Momci su odlično radili protekle sedmice i shvatili su ozbiljnost utakmice koja je pred nama, pa smo uvjereni u pobjedu."

"Što se tiče ekipe Olimpica njima ide veliki resprekt, jer je to ekipa koja je napravila dosta iznenađenja u gostima ove sezone, ali ja se nadam da se to iznenadjenje nece desiti i u Travniku.", dodao je Bašić.

"Što se tiće sastava, u ekipu se vracaju Popović i stoper Ribić što će nas dodatno pojačati, a raduje nas i činjenica da cemo u sastavu imati i brazilca Kasija koji je dobio certifikat iz Brazila za pravo nastupa u Premijer ligi. Kasio će protiv Olimpica upisati svoj prvi nastup za Travnik i nadam se da ce opravdati velika očekivanja koja imamo od njega.", završio je Nermin Bašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti