Incident u FS BiH: Fazlinović pretukao Keču

Nemile scene nakon izvlačenja parova Kupa BiH

Incident u FS BiH: Fazlinović pretukao Keču

O. Lekić

Danas su u prostorijama Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine održano žrijebanje parova polufinala Kupa Bosne i Hercegovine, nakon kojeg je došlo do nemilih scena.

Žrijebanje parova polufinala futsal Kupa Bosne i Hercegovine imalo je i svoje treće poluvrijeme i to onakvo kakvo ne želimo gledati u bosanskohercegovačkom sportu, a glavnu ulogu imao je Mirsad Fazlinović, kojem očito nije mjesto u bh. sportu.

Naime, kako SportSport.ba nezvanično saznaje trener futsal ekipe Mostar SG Staklorad, Mirsad Fazlinović, fizički je nasrnuo na sudiju Tarika Keču.

Fazlinović je nakon žrijebanja parova u hodniku Fudbalskog saveza BiH sreo Keču i kako nezvanično saznajemo udario ga glavom te se potom udaljio iz zgrade FSBiH. Kečo je odmah otišao u Dom zdravlja, a po svemu sudeći ova priča imat će i svoj sudski epilog.

Podsjetimo, tokom derbi susreta 2. kola Lige za prvaka u kojem je Centar savladao Mostar SG Staklorad Fazlinović je fizički napao Keču koji je sudio taj meč, a zbog toga je suspendovan na dvije godine od strane Disciplinske komisije Fudbalskog saveza BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi