Iniesta: Blagoslov je imati Messija u ekipi

Barca u četvrtfinalu Lige prvaka

Iniesta: Blagoslov je imati Messija u ekipi

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su večeras pred domaćim navijačima sa 3:0 savladali londonski Chelsea.

Katalonski klub je na krilima sjajnog Lionela Messija došao do rekordnog 11. uzastopnog plasmana u među osam najboljih ekipa Lige prvaka. Nakon utakmice Andres Iniesta izjavio je da igrači i navijači Barce moraju biti sretni što imaju Argentinca u ekipi.

"Blagoslov je imati Messija u svojoj ekipi. On zaista pravi razliku na terenu i sretni smo što igra baš s nama. Što se tiče četvrtfinala najbolje bi bilo da izbjegnemo španske klubove jer se dobro poznajemo s njima", rekao je Iniesta nakon utakmice.

Podsjećamo, žrijeb Lige prvaka bit će održan u petak, a u šeširu će biti Barcelona, Real Madrid, Bayern, Juventus, Manchester City, Roma, Liverpool i Sevilla.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi