Iniesta: Messi će osvojiti i petu Zlatnu loptu

Španac čestitao svom suigraču

Iniesta: Messi će osvojiti i petu Zlatnu loptu

Veznjak Barcelone Iniesta čestitao je svom suigraču Messiju na osvajanju prestižne nagrade.

Iniesta vjeruje da će Messi nagradu FIFA-e i France Footballa osvojiti opet ukoliko nastavi sa dosadašnjim igrama. "Ukoliko nastavi da igra kao do sada Zlatnu loptu će osvojiti i peti put. Još jednom mu čestitam na nagradi što ga sada čini jedinstvenim. Nije poenta dodijeliti nagradu nekome drugom, nego je dati najboljem i upravo se to i dogodilo," rekao je Iniesta. 

 

Iniesta je još dodao da se nada da će igrati na vrhunskom nivou još dugo. "U ovom sportu morate da uživate u dok ste na vrhuncu. Ja se nadam da ću to moći još dugo, te da ću osvojiti još trofeja. Moja lična dostignuća su velika do sada i to je ono na šta ciljate, radite da ih dobijete. Činjeica da sam bio dio ovog izbora čini me veoma sretnim," rekao je Iniesta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije