Iniesta: Ne razmišljamo još o Realu

Iniesta: Ne razmišljamo još o Realu

Još samo jedno kolo ostalo je do velikog obračuna Reala i Barcelone na Nou Campu. U Španiji već svi govore o El Classicu, ali omaleni veznjak Barce Andres Iniesta kaže da je trenutno prioritet utakmica protiv Almerije.

"Tri boda protiv Almerije jednako su vrijedna kao i tri boda protiv Reala. Ne mislim da je tako teško izbaciti Reala iz glave dok ne odradimo utakmicu s Almerijom. Svi mi dobro znamo naš raspored, ali naša trenutna briga je samo Almeria", kaže Andres Iniesta.

"Ne mislim da iko ikada može doseći 100 posto savršenu formu, uvijek morate nastojati da napredujete, ali mislim da smo trenutno u dobroj formi, iako, siguran sam, postoji nada kod igrača da možemo biti još bolji", ističe Iniesta.

Iniesta je prokomentirao i narednog protivnika u Kupu Kralja Athletic Bilbao, kao i novo pojačanje Barcelone Ibrahima Affelaya iz PSV Eindhovena.

"Bilbao je uvijek nezgodan protivnik, a posebno sada jer ćemo revanš igrati u gostima. Oni su uvijek opasni u kupu. Što se tiče Affelaya mislim da se radi o kvalitetnom igraču, mlad je i milsim da je izabrao pravo mjesto da još više napreduje", rekao je Andres Iniesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti