Iniesta propušta i Getafe

Iniesta propušta i Getafe

Andres Iniesta, veznjak Barcelone, još uvijek se nije u potpunosti poravio od povrede noge, tako da će propustiti utakmicu protiv Getafea.

Iniesta je propustio utakmicu Lige prvaka protiv Milana u kojoj su Katalonci slavili sa 3:2, a Pep Guardiola ga je izostavio i iz sastava za utakmicu domaćeg prvenstva protiv Getafea.

Nije u ppitanju teža povreda, već trener Barcelone nije želio rizikovati sa španskim veznjakom, koji će im biti veoma potreban u derbiju protiv Real Madrida koji se igra 11.12., kao i na Svjetskom klupskom prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.