Iniesta spreman za Getafe

Iniesta spreman za Getafe

Edmir Škorić

Barca će u subotu gostovati Getafeu u 14. kolu španske Primere, a na raspolaganju će trener Pep Guardiola imati i okosnicu momčadi, Andresa Iniestu.

Iniesta je zbog povrede zadnje lože lijeve noge, koju je zadoibo prošlog vikenda protiv Zaragoze, propustio utakmicu pretposljednjeg 5. kola Lige prvaka u Milanu, no danas je trenirao i bit će spreman za sutrašnju utakmicu.

Oporavio se i Brazilac Adriano, pa će Katalonci kompletni ući u ovaj prvenstveni dvoboj. Aktualni španski prvak nema pravo na kiks, budući da za vodećim Realom već zaostaje tri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti