Iniesta zadovoljan formom Barce na Camp Nou

Iniesta zadovoljan formom Barce na Camp Nou

Vezni igrač Barcelone, Andres Iniesta, izrazio je svoje zadovoljstvo igrama Barcelone na domaćem terenu.

Barcelona je u ovoj sezoni odigrala osam susreta na Camp Nou stadionu, a za sada imaju impresivnu gol razliku (34:0). Uspjeli su pobijediti u sedam utakmica, a jedino je Sevilla, našeg Emira Spahića, odnijela jedan bod.

"To su zaista velike brojke. Igramo u velikoj formi na svom Camp Nou. Ipak, na gostovanjima nam je malo teže igrati, ali radimo na popravljanju situacije. U Primeri se skupo plaćaju greške, ali mi uskoro igramo protiv Real Madrida i nadamo se najboljem. Svaka sezona je priča za sebe, a kada igrate za Barcu morate se boriti za sve moguće titule. Momčad trenutno obavlja dobar posao, ali moraćemo to još malo poboljšati", rekao je Iniesta.

Barcelona se trenutno nalazi na drugom mjestu u Primeri, sa 31. osvojenim bodom iz 14 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.