Iniesta: Zašto ne ponoviti veliku godinu?

Iniesta: Zašto ne ponoviti veliku godinu?

Edmir Škorić

Barcelonin igrač veznog reda Andres Iniesta tvrdi kako će se Katalonci i naredne sezone boriti za sve naslove, te je još jednom naglasio želju da na Nou Campu ovog ljeta vidi Cesca Fabregasa.

Povratak Fabregasa u Barcelonu je jedna od najaktivnijih tema u zadnjih godinu dana. On je još uvijek Arsenalov, no lako bi se moglo dogoditi da već u ovom ljetnom prijelaznom roku dođe na Nou Camp, gdje je i započeo svoju igračku karijeru.

"Uvijek smo govorili što mislimo o Fabregasu. Njegov dolazak bi nam pomogao da budemo još kvalitetniji. Razgovarao sam s njim mnogo puta, i on ima želju da dođe u Barcelonu", rekao je Iniesta, dodavši:

"Svake godine je drugačije i mi ćemo se ponovo boriti za sve naslove. Zašto ne možemo da imamo još jednu veliku godinu? Naša namjera je osvojiti i motivacija je uvijek tu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.