Iniesta: Želimo pobijediti na Bernabeu

Iniesta: Želimo pobijediti na Bernabeu

Edmir Škorić

Barcelona i Real Madrid 14. avgusta odigrat će prvi susret španskog Superkupa. Veznjak Barcelone Andres Iniesta ističe kako Katalonci ne razmišljaju o porazu na Santiago Bernabeu.

Barcelona, aktuelni prvak Španije i Evrope, pokušat će odbraniti titulu španskog Superkupa. Prošle godine uz dosta poteškoća bili su bolji od Seville s ukupnim rezultatom 5:3.

"Nadam se da ovogodišnji španski Superkup neće biti kao u posljednjem izdanju. Želimo ostvariti dobar rezultat u prvom meču. Uopšte ne razmišljamo o porazu na Bernabeu. Želimo pobijediti", kazao je Iniesta, dodavši:

"Naporno smo radili kako bismo bili spremni za ovaj meč. Imamo dovoljno motivacije da osvojimo prvi trofej ove sezone i, ponavljam, idemo tamo da pobijedimo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.