Iniesta: Želio bih da Puyol ostane
Foto: EPA

Iniesta: Želio bih da Puyol ostane

Edmir Škorić

Veznjak Barcelone Andres Iniesta istakao je kako želi da Carles Puyol ostane u klubu.

Puyol je cijelu svoju karijeru proveo u Barceloni, ali 35-godišnji kapiten bi na kraju sezone mogao napustiti Katalonce obzirom da je zbog povreda odigrao tek četiri utakmice u ovoj sezoni.

"Nadam se i želim da ovo nije posljednja Puyolova sezona u klubu. Želio bih da ostane još dugo godina u Barceloni", rekao je Iniesta, rekavši da trener Gerardo Martino ima podršku igrača nakon poraza od Real Sociedada (3:1).

"Igrači su s trenerom do smrti. Nema sumnje da podržavamo trenera. Na kraju krajeva smo svi odgovorni. Nogometaši su ti koji igraju, pobjeđuju ili gube, a trener vjeruje u momčad".

Barcelona je u osmini finala Lige prvaka slavila u prvoj utakmici u gostima kod Manchester Cityja s 2:0, a u prvenstvu zaostaju tri boda za Real Madridom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.