U Interu već plaču za Džekom: Niko ne može da vjeruje šta je promašio Lautaro

Remi protiv Al Nassra

U Interu već plaču za Džekom: Niko ne može da vjeruje šta je promašio Lautaro

Endin Čaušević

Inter i Al Nassr odigrali su danas prijateljsku utakmicu koja je završena rezultatom 1:1, a meč je obilježio nevjerovatan promašaj Lautara Martineza u drugom poluvremenu.

Al Nassr se nije proveo u dosadašnjim pripremnim utakmicama jer je doživio teške poraze od Benfice i Celte Vigo, ali danas se saudijski klub pokazao u dosta boljem izdanju protiv Intera.

Viceprvak Evrope u novu sezonu ulazi s dosta drugačijim igračkim kadrom jer je mnogo onih koji su napustili Inter ovog ljeta.

Posebno je ekipa oslabljena u napadu odlascima Edina Džeke i Romelua Lukakua, a danas su udarni tandem bili Joaquin Correa i Lautaro Martinez koji se baš nisu proslavili.

Inter nije previše briljirao u prvih pola sata, a Al Nassr je to iskoristio u 23. minuti kada je Ghareeb pogodio za 1:0 nakon odlične asistencije Talisce.

Oglasi

No, italijanski klub je do kraja prvog dijela uspio da poravna rezultat. Dumfries je bio asistent, a pogodak za konačnih 1:1 postigao je Frattesi.

Međutim, Inter je u drugom poluvremenu mogao do potpunog preokreta, no Lautaro Martinez je promašio nekoliko velikih prilika.

Izdvaja se situacija iz 66. minute kada je Cuadrado centrirao, a lopta se odbila do Lautara koji je bio usamljen na deset metara od gola, no potom je na šok i nevjericu svih istu poslao nebu pod oblake.

Lautara već ismijavaju na društvenim mrežama zbog ovog velikog promašaja što baš i nije strano za argentinskog napadača.

Također, neki od navijača Intera već žale i za Edinom Džekom koji je sinoć pokazao svoju klasu jer je u debiju za Fenerbahče zabio gol i upisao dvije asistencije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Milfhunter
Počeli ste kopirat naslove iz srpske žute štampe. Koji vam je k. bili ste nekad ozbiljan sportski portal
0 0
Zenicanin
Jest jest placu, eno kaze osmorica u bolnici zavrsili od tuge
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije