Inter bi i Williama Gallasa
Gallas (desno) protiv svog sadašnjeg kluba

Francuz na listi želja Moratiija

Inter bi i Williama Gallasa

Edmir Škorić

Kako pregovori sa Chelseaovim Ricardo Carvalhom baš i ne idu po planu, u Interu su se okrenuli za novu varijantu, te štopera pronašli u drugom dijelu Londona, tačnije Arsenalu. Radi se o Francuzu Williamu Gallasu.

L'Equipe piše kako je Inter, nazadovoljan tokom razgovora s Chelseaom o štoperu Ricardo Carvalhu, pronašao drugo rješenje u zadnjoj liniji. Čelnici kluba koji su već u Londonu, nisu napustili prijestonicu Engleske, već su u drugom dijelu grada pronašli Arsenalovog štopera Williama Gallasa.

Francuz i bivši igrač Chelsea spreman je raskinuti ovog ljeta saradnju sa Arsenalom, te se ponovo pridružiti treneru Jose Mourinhu, koji ga je trenirao u vrijeme dok su obojica bili u zapadnom Londonu.

"Ja sam Arsenalov igrač, jer moj ugovor vrijedi još godinu dana. Nismo razgovarali o produženju, ali se veselim idućoj sezoni sa 'topnicima", izjavio je Gallas za skysports.com, no navodno nebi imao ništa protiv da odigra jednu sezonu u Seriji A, prije nego se vrati u Francusku.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.