Inter dogovorio Sneijdera

Serie A

Inter dogovorio Sneijdera

Italijanski mediji su danas poslijepodne objavili vijest da je Inter dogovorio jednogodišnju posudbu holandskog reprezentativca iz redova madridskog Reala Wesleya Sneijdera na period od godinu dana uz odštetu  od 4 miliona eura, s mogućnošću da Inter otkupi ugovor po isteku posudbe uz odštetu od 18 miliona eura.

Sneijder je u Realu postao višak dovođenjem Kake i Granera , a odavno je poznato koliko Jose Mourinho voli i cijeni ovog igrača, pa mu sigurno neće smetati posudba u italijanskom prvaku. 

25-godišnji Holanđanin je u madridski klub stigao u ljeto 2007. godine iz Ajaxa za 27 miliona eura, i već u prvoj sezoni je bio jedan od najboljih igrača kluba, kojem je pomogao da osvoji naslov prvaka, ali je naredne godine imao velikih problema s povredama što ga je spriječilo da pruži bolje igre. 

Još uvijek nema zvanične informacije iz madridskog kluba o transferu, ali talijanski mediji ističu da će Sneijder u naredna tri dana doći u Milano i pridružiti se novim suigračima. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije