Inter dovodi veliko pojačanje iz Real Madrida?
Foto: EPA

Žele Danila dovesti na Meazzu

Inter dovodi veliko pojačanje iz Real Madrida?

E. Čaušević

Čelnici Intera najavili su mnoga pojačanja ovog ljetnog prelaznog roka jer žele vratiti klub sa Meazze u sami vrh evropskog fudbala.

Inter iza sebe ima još jednu razočaravajuću sezonu, te su navijači kluba postavili ultimatum pred čelnike da moraju nešto hitno poduzeti kako bi Inter ponovo bio među najboljima. Ovaj zadatak su u Interu ozbiljno shvatili, te su najavili potpuni remont ekipe ovog ljeta.

Na listi želja kluba sa Meazze nalazi se nekoliko zaista sjajnih igrača, a među njima je i desni bek Real Madrida, Danilo. Inter je već stupio u kontakt s kraljevskim klubom i u narednih nekoliko dana očekuje se da će poslati zvaničnu ponudu.

Danilo je u Real stigao prije dvije godine iz Porta za 31,5 miliona eura, ali se nije baš uklopio u igru ovog tima. Pored Danija Carvajala nema mjesta u startnoj postavi i sve je izglednije da će sreću potražiti u nekom drugom klubu. Navodno, Inter je spreman platiti oko 30 miliona eura za ovog 25-godišnjeg defanzivca.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti