Inter negirao interes za Lavezzija

Inter negirao interes za Lavezzija

Ernesto Paolillo, direktor Intera, negirao je špekulacije da bi Neroazzurri mogli dovesti napadača Napolija, Ezequiela Lavezzija.

Goran Pandev pred početak ove sezone preselio je iz Intera u Napoli na jednogodišnju posudbu, a odmah su krenule priče kako bi Neroazzurri to mogli pokušati iskoristiti kako bi doveli Lavezzija.

"Odlazak Pandeva u Napoli povezan sa Lavezzijem? Ne želim to komentarisati. Posudba Pandeva je samo potvrda dobrog odnosa dva kluba, nema nikakve veza sa Lavezzijem", rekao je Paolillo.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.