Inter nudi 1.5, Chievo traži 2.4 miliona eura za Zukanovića

Nastavljaju se pregovori

Inter nudi 1.5, Chievo traži 2.4 miliona eura za Zukanovića

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Ervin Zukanović nalazi se na meti Intera, no ovaj slavni evropski klub još uvijek ne može da pronađe zajednički jezik sa Chievom kako bi transfer bio realizovan.

Sjajne igre našeg reprezentativca u protekloj sezoni nisu ostale nezapažene, pa Zukanovića prema pisanju italijanskih medija u svojim redovima žele vidjeti Inter i Udinese.

Činilo se da je njegov transfer u Inter gotova stvar, međutim italijanski mediji danas pišu da je realizacija transfera došla pod znak pitanja zbog visine obeštećenja.

Inter je spreman za Zukanovića platiti 1.5 miliona eura, dok u Chievu od prodaje našeg reprezentativca očekuju 2.4 miliona eura. U narednim danima pregovori bi trebali biti nastavljeni.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.