Inter nudi Liverpoolu 15 miliona eura za Borinija

Inter traži napadača

Inter nudi Liverpoolu 15 miliona eura za Borinija

Adnan Beganović

Italijanski napadač Liverpoola, Fabio Borini, mogao bi se vratiti u Italiju, tačnije za njegovim uslugama zainteresovan je Inter.

Nakon što su doveli Marija Balotellija u Liverpoolu po svemu sudeći ne računaju previše na Borinija čega je svjestan i sam napadač, koji ne bi imao ništa protiv povratka u domovinu.

Za njegovim uslugama bio je zainteresovan Milan, koji je pak doveo Torresa, no italijanski mediji pišu da Borinija sada želi Inter.

Nekadašnji evropski prvak Redsima je za Borinija spreman ponuditi 15 miliona eura, a treba dodati da je i Sunderland, za kojeg je Borini igrao na pozajmici, želio italijanskog napadača, no Redsi su odbili njihovu ponudu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.