Inter odbio još jednu ponudu Reala

Inter odbio još jednu ponudu Reala

Edmir Škorić

Real Madrid i dalje ne odustaje od Brazilca Maicona, no isto tako ni Inter. Naime, Neroazzurri su odbili 26 miliona eura koje je čelništvo španskog kluba ponudilo za ovog krilnog igrača.

Real Madrid je, nakon neuspjelog pokušaja od 24 miliona eura, povisio ponudu, no Interov predsjednik Massimo Moratti je odlučan u namjeri da Brazilca zadrži u svojim redovima.

Maiconov agent Antonio Caliendo je rekao kako neće biti većih problema kod dogovora osobnih uvjeta sa Realom. Ali, što mu to vrijedi kada Inter glatko odbija ponude sa Santiago Bernabeua.

Navodno, na Giuseppe Meazzi bi već i razmislili za sumu od 30 miliona eura, pa se čeka novi pokušaj Kraljeva, koji po dobrom običaju kupe sve što stignu. Hoće li tako biti i ovaj put?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.