Inter odbio ponudu Liverpoola za Kovačića

Ne nude dovoljno?

Inter odbio ponudu Liverpoola za Kovačića

Mateo Kovačić, hrvatski reprezentativac iz redova Intera, po okončanju sezone mogao bi napustiti Giuseppe Meazzu.

Svojim nastupima Kovačić je "zaludio" brojne klubove, a ugledni italijanski sportski list La Gazzetta dello Sport objavio je informaciju da su čelnici Intera već odbili novu ponudu Liverpoola u iznosu od 18 miliona eura.

Podsjećamo, Liverpool je i ranije poslao smiješnu ponudu od deset miliona eura za Kovačića, a navodno su spremni to učiniti i treći put. Naravno, tada bi iznos bio bliži Interovim željama. 

Ako će Mancini ustrajati na dovođenju Tourea iz Cityja, novac od prodaje Kovačića mogao bi se pokazati važnim u toj priči i zbog toga eventualni dogovor s Redsima nije isključen.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.