Inter odbio ponudu za Ibrahimovića

Inter odbio ponudu za Ibrahimovića

Predsjednik Intera Massimo Moratti odbio je ponudu Barcelone za napadača prvaka Italije Zlatana Ibrahimovića.

Predsjednik Intera nalazio se proteklih dana u Barceloni, gdje je sa predsjednikom katalonske ekipe Joanom Laportom pokušavao dogovoriti transfer Ibrahimovića na Nou Camp.

Laporta je Morattiju ponudio zaista odličnu ponudu za Ibrahimovića. Barcelona je spremna platiti 25 miliona eura, plus Samuel Eto’oa, ali je Moratti to odbio, pa su se pregovori nastavili.

Barcelonin prvi propao pokušaj da dovede Ibrahimovića mogao bi značiti da će se u utrku uključiti i Chelsea i Real Madrid, ali je Ibrahimović u nekoliko navrata rekao kako mu je želja igrati samo na Nou Campu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.