Inter prodaje igrače da dovede Fabregasa

Inter prodaje igrače da dovede Fabregasa

Edmir Škorić

Inter prodajom Ricardo Quaresme i Mario Balotellija planira skupiti novac za dovođenje španskog reprezentativca Cesca Fabregasa iz Arsenala.

Tuttosport tvrdi kako se Inter uključio u utrku sa Real Madridom i Barcelonom u namjeri da dovedu Cesca Fabregasa, španskog reprezentativac iz redova londonskog Arsenala.

Ricardo Quaresma bi se mogao vratiti u Portugal, obzirom da se za njegove usluge zanima lisabonski Sporting, koji je, navodno, spreman platiti 10 miliona eura za bivšeg veznjaka Chelsea.

Italijanski mladi napadač Mario Balotelli na kraju sezone skoro pa sigurno napušta Inter, nakon što je šest utakmica odstranjen iz tima od strane trenera Jose Mourinha.

Prodaja ova dva igrača Interu će omogućiti dovođenje Fabregasa, tvrdi Tuttosport u svom današnjem izdanju. Fabregas će na ljeto, kako sada stvari stoje, napustiti London. No, ukoliko to i odluči, upitno je gdje će nastaviti karijeru. Do sad su se spominjali Barcelona, klub gdje je počeo svoju karijeru te Real iz Madrida. No, evo i prvaci Italije žele dovesti španskog reprezentativca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.