Inter pušta Maicona u Real Madrid

Inter pušta Maicona u Real Madrid

Edmir Škorić

Španjolski sportski dnevnik AS piše kako je Inter spreman pustiti Douglasa Maicona u madridski Real.

Nije tajna da Jose Mourinho želi Brazilca dovesti zasobom u Real Madrid, a osim toga i sam je Maicon izrazio želju da obuče dres Kraljeva.

I njegov menadžer Antonio Caliendo vjeruje da je ostalo tek da se predsjednik Intera Massimo Moratti i Realov predsjednik Florentino Perez dogovore oko naknade za transfer.

Interov tehnički direktor Marco Branca je prošle sedmice izjavio kako Maicon neće otići u Real, ali AS tvrdi kako je novopečeni Interov trener Rafael Benitez odlučio pustiti Maicona, jer je praktički nemoguće zadržati u klubu igrača koji želi otići.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.