Inter slavio nad Palermom
Mario Balotteli je dva puta pogađao za Inter

Serie A

Inter slavio nad Palermom

U posljednjoj utakmici ovoga kola Inter je bio bolji od Palerma. Netipično za talijanske prilike utakmica s mnogo golova. Gledatelji su na Meazzi vidjeli čak osam golova a Inter je slavio sa 5:3.  Bila je to utakmica za infarkt.

Inter je imao čak 4:0 vodstvo, a na kraju je morao spašavati pobjedu. Mourinhovi izabranici su u prvom poluvremenu preko Balottelija i Etoa koji su postigli po dva gola stekli ogromnu prednost nad gostima, ali je drugo poluvrijeme pokazalo ranjivost Intera.

Fabrizzio Micoli dva puta i Angel Hernandez smanjili su prednost Intera na 4:3, ali nisu imali snage za potpuni preokret. Do kraja utakmice Diego Milito je samo potvrdio pobjedu Intera koji ostaje lider na tabeli Serije A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti