Inter umjesto Maicona dovodi Sagnu?

Inter umjesto Maicona dovodi Sagnu?

Edmir Škorić

Arsenalov branič Bacary Sagna (27) povezan je s milanskim Interom, no njegov menadžer tvrdi kako nema konkretnih razgovora.

Bacary Sagna je ovu sezonu standardan u redovima Arsenala, koji se još uvijek bori za naslov prvaka Engleske. Svojim dobrim nastupima u dresu Topnika, Francuz je postao meta nekoliko klubova, među kojima se najviše ističe Inter.

Kako je Brazilac Maicon najavio odlazak sa Meazze, izvjesno je da će Jose Mourinho potražiti adekvatnu zamjenu. Christophe Mongai, menadžer 27-godišnjeg Francuza, ističe kako je Sagna sretan na Emiratesu, ali nije odbacio mogućnost eventualnog transfera u redove Intera.

"Ako Maicon napusti Inter, logično je da će onda razmišljati o igraču poput Sagne. Jesam li imao kontakt s nekim iz Intera? Bilo je nagađanja, ali ništa konkretno. Možda ćemo više razgovarati u budućnosti", kaže Mongai te dodaje.

"No, želim naglasiti kako je moj klijent sretan u Londonu. Ipak, nogomet je posao..."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije