Inter želi Garetha Balea iz Tottenhama

Inter želi Garetha Balea iz Tottenhama

Inter planira uoči susreta u okviru Lige prvaka protiv Tottenhama pokušati početi pregovore oko transfera Garetha Balea u italijansku ekipu.

Sky Sport Italia i Il Corriere dello Sport javljaju kako su u redovima italijanskog i evropskog prvaka odlučni u namjeri da pokušaju dovesti Garetha Balea, te planiraju oko ovog transfera početi pregovore sa čelnicima Tottenhama.

Trener Intera Rafael Benitez ima problema na poziciji lijevog beka. Cristian Chivu igra sve slabije i na njega Inter gotovo pa da i ne može više računati, dok je njegova zamjena David Santon neiskusan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.