Inter želi i Iniestu za Ibrahimovića

Inter želi i Iniestu za Ibrahimovića

Predsjednik Intera Massimo Moratti želi da Barcelona u ponudu za Zlatana Ibrahimovića uključi Andresa Iniestu.

Španski mediji javili su danas kako Moratti za Ibrahimovića od Katalonaca traži 60 miliona funti, ali bi tu cijenu umnogome spustio ako bi se sa Camp Noua poslala ponuda koja bi sadržala sjajnog igrača sredine terena.

Moratti se prošle sedmice sastao sa predsjednikom Barce Joanom Laportom da se probaju dogovoriti oko transfera Ibrahimovića. Barca odbija dati Iniestu, a Laporta je ponudio Yayu Tourea.

Međutim, dolaskom Thiaga Motte u Inter iz Genove, Neroazzuri nemaju potrebu za Toureom, pa su tu ponudu odbili.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.