Inter želi Nemanju Vidića

Inter želi Nemanju Vidića

Odbrambeni igrač Manchester Uniteda, Nemanja Vidić, mogao bi biti ovog ljeta preći u Inter, pišu danas italijanski mediji.

Iako je Inter i prije kraja sezone proslavio četvrti uzastopni naslov prvaka Italije, sezona im se ne može smatrati krajnje uspješnom.

Primarni cilj osvajanje Lige prvaka nisu ispunili, pa je on označen kao postignuće kojem će se morati stremiti u nadolazećoj sezoni. Kako bi se to postiglo, trener momčadi Jose Mourinho ukazao je nekoliko igrača sposobnih da unaprijede igru kluba sa San Sira. Studio Sport piše da je Nemanja Vidić jedan od njih.

Pretpostavlja se da će Interov “transfer guru” kako nazivaju Marca Branca, iskoristiti finale Lige prvaka u Rimu, gdje se sastaju Manchester United i Barcelona, kako bi krenuo u pregovore sa Vidićem.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije