Inter želi veznjaka Udinesea

Inter želi veznjaka Udinesea

Midhat Šljivak

Direktor Intera iz Milana Marco Branca potvrdio je da je klub zainteresovan za dovođenje veznjaka Udinesea Mauricia Isle.

Isla je već ranije potvrdio kako želi u ljetnom prelaznom roku napustiti Udinese, a najviše interesa za njega pokazao je upravo Inter. 

 

"Isla je veoma interesantan fudbaler koji igra već e nekoliko sezona na viskom nivou. On je jedna od mnogobrojnih opcija za narednu sezonu, ali još nismo pričali sa ljudima iz Udinesea na tu temu. Inter će se izborit za ovog fudbalera, iako ga žele još neki klubovi", rekao je Branca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.