Inter želi Viviana na Meazzi u januaru

Inter želi Viviana na Meazzi u januaru

Inter se priprema za dovođenje Emiliana Viviana iz Genoe, tako da bi klub mogao napustiti Julio Cesar na kaju sezone.

Viviano je u zajedničkom vlasništvu Genoe i Intera, a Neroazzurri ga od januara žele na San Siru s ciljem da bude prvi golman od naredne sezone, piše Gazzetta dello Sport.

Viviano se trenutno oporavlja od povrede koljena, ali ljekarski tim Intera kaže da će on biti spreman u januaru da stane na gol.

Cesar, koji je ove sezone dobio velike kritike, najvjerovatnije ostat će prvi golman do kraja sezone, nakon čega će na gol Intera stati Viviano.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.